Fullt upp…..

är det när man kommer uppöver. Men bara trevligt ,men det var därför jag inte han skriva nåt igår.Resan ut till E 22 var bedrövlig snöigt och moddigt och rätt var det var så var det översvämning så hela vägen var täckt med 30 cm vatten .Jag blev lite undrande och tänkte i mitt stilla sinne ,tänk om vägen inte finns där under, utan vi kör ner i ett stort hål. Det har man ju läst om att sånt inträffar när vägar blir underminerade av vattensamlingar.Men modige Mäster han körde över lugnt och fint.Väl ute på E 22;an så var det lite bättre väglag men snöade och blåste förskräckligt.Vi åkte vid halv elva tiden så vi var ganska ensamma på vägen. Efter N-köping blev det bättre och vi anlände till S-tälje hela och hållna. Tack för alla tankar och hållna tummar.

Konserten var som vanligt så bra och underhållande .Temat var denna gång latinamerikanskt. De är så duktiga och om man jämnför med den första konserten de hade i ettan så är det så stor skillnad på uppträdandet och på scenvanan. Så mycket mer självförtroende de har fått på dessa åren.Underbart.

Idag har vi varit i vår ”gamla stad”och handlat lite julklappar.Samt lämnat in famlijens bil på verkstad .

Kram o Puss ❤

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fullt upp…..

 1. ninni1960 skriver:

  Skönt att er resa gick bra. Har väl inte trott annat heller med en så van chaufför vid ratten. 😉
  Kul med en konsert! Förstår att det var stora L som underhöll er.
  Och julklappar har ni köpt också. Här blir det en julklapp för en 50-lapp. Var och en köper en julklapp för ca 50:- och så sätter vi siffror på dem och så får var och en ta en siffra och får därmed en julklapp. Vi är ju vuxna allihopa nu så det här blir billigt och bra och så håller vi julklappstradionen vid liv i väntan på barnbarnen. 😉
  Fortsätt att ta det lugnt nu.
  Kramen till er båda!

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Tack för det! Pustar ut, för något vidare väglag har det ju inte varit. Undrar hur det blir när ni åker hem – kanske ni får sätta skridskor på bilen?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s