Ville säga….

att det blir bättre och bättre dag för dag .Letade efter den låten och fann detta portpuri med gamla låtar.Är nog före min tid dessa visor men är härliga allsångslåtar.

Alltså till saken förkylning håller på att ge sej, lite rethosta kvar .

Ha en fin söndag! ♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ville säga….

 1. Pova skriver:

  Ett underbart potpurri! Jag var tillbaka bland 78-varvarna vi hade hemma… Tommy Körberg är en stor favorit hos mig. När han var med och spelade Chess i London råkade högtalaranläggningen gå sönder strax före pausen, precis när Tommy K. skulle sjunga Anthem (den som Björn & Benny skrev särskilt för hans röst). Det var på en gammal fin, stor teater i London. Tommy K. går så långt fram han kan på scenen och så SJUNGER han! Han var på löpsedlarna dagen efter i Londontidningarna. Den gamla teatern (minns ej namn)var faktiskt byggd på den tiden det inte fanns högtalaranläggningar så akustiken är bra.

  Roligt att se/höra Benny Andersson spela piano. Hans kompositioner lyssnar jag på men det är länge sedan jag faktiskt såg honom spela.

  Visst var Alice Babs med i ”Vårat Gäng”? Hi, hi, nu är jag hel-nostalgisk *fniss* Om inte klockan var så mycket skulle jag börja leta bland kassetterna där 78-varvare är inspelade; jag ärvde skivorna men så många hade gått sönder under åren. Alla gick inte att spela in på kassett heller; de var slitna, ”sönderälskade”.

  Tack för en rolig stund!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s