2 ° plus……

är det nåt att hurra för när vi på lördag inträder i april månad. Nej det tycker inte jag. Går inte att vara ute utan att ha full vintermundering på sej .Det och att överskottskilona sitter där dom ska så blir det ju inte precis lättare att gå runt och plocka skräp och rensa bort föra årets växtlighet.Så jag avvaktar.

Knåpade ihop gardinen färdig idag ,blev inte som jag tänkt mej. Men det går att ändra bara iden kommer hur det ska vara. Så jag väntar på att den ska dimpa ner. Så länge får det vara så här.

Jag har bakat amarettoskorpor och en sorts kakor med mandelmassa med hallon på. Jättelätta att göra och goda. Sonen kommer ev. nästa helg och då måste ju morsan plusa lite. 😉 Lägger ut receptet.

I morgon MÅSTE vi åka och handla ,nu har vi dragit ut på det men nu är det tomt på nästan allt.Ska även åka till gårdsbutiken för att köpa ägg och potatis.

Nu avslutar jag med God Natt ♥

                                                                  Gardinerna.

 

Fortfarand SNÖ.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2 ° plus……

  1. ninni1960 skriver:

    Nä inte är det varmt ute inte. Jag går fortfarande i vinterjacka och vinterstövlarna och det är isiga vindar ute idag och vi har +3º nu men det var -11º i morse. Det är skönast att vara inhomhus än och vi har ju tur som kan välja. 😉 Men oj vad snön tinat bort hos er! Vi har mer kvar här. Har varit ut och fotat (blev inspirerad av din bild här) och ska försöka ta mig tid senare att få in dem i bloggen men först ska jag ta in sängkläderna som hänger ute på vädring och motionera snabeldraken. Får väl se om jag får tid över sen.
    Kramen. ♥

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s