Jag har….

ett dilemma.Det är att jag alltid fryser.Jag fattar inte detta, jag har ju gott om hull som borde hålla mej varm ,men icke. Jag fryser när jag har ätit jag fryser om jag sitter still jag fryser när jag går till frissan och blir lite blöt i nacken jag fryser när jag är på teater eller ute och äter och hamnar vid ett friskluftsintag. Jag trivs bara när det är 25 ° eller mera.Nu sitter jag här framför datorn med tjock morgonrock och fleecepläd och tycker att det skulle vara skönt med en brasa.Ja jag vet ,det är inte klokt men vad göra?Får väl krypa ner under täcket men det är i tidigaste laget tycker jag nog.

Idag har jag rensat jordgubbslandet och lagt på av komposten så nu hoppas vi att maskrosorna håller sej borta tills jordgubbarna är klara. Sen kan dom få komma tillbaka om dom vill . 😉 Jag har även klippt allt rens från alla rosorna i små bitar och eldat upp dem i grillen. Enda sättet att slippa ha en massa taggar i komposten.

Mäster är nästan färdig med stensättningen .Ska fota i morgon så får ni se hur fint det blev.

I morgon är det fredag igen, jag önskar er alla en fin sådan. Själv ska jag gå på marknad.

                                                          En av våra rosor.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag har….

 1. povanorrkoping skriver:

  Du skulle så gärna få värme av mig bara jag visste hur man för över den. Klart att jag fryser ibland (mest om fötterna) men oftast är jag som en kamin. Igår var jag ute i solen… jag kokade nästan. Fast en hel del av värmen beror på mina inflammationer och dem tänker jag då inte ge dig!
  Tog kort igår på magnoliaträden/buskarna jag skrev om – blommorna där är ljuslila och vita. Mycket vackra, men jag föredrar ändå din magnoliabuske med helt vita blommor 🙂
  ♥ Kram ♥

  Gilla

 2. anithakj skriver:

  Hej kära Pova jag har ju också inf. i mina leder med det hjälper inte …..Ang. magnolian så är den så vacker skulle vilja ha en till av en annan sort nu när man ser att de trivs i vår jord.
  Ha en bra fredag Kram ♥♥♥

  Gilla

 3. ninni1960 skriver:

  Jaa du, det är inte lätt att vara så frusen. Bob är ju en riktig fryslort men är som en varm kamin på hela kroppen. Jag själv lider av att svettas i tid och otid och det är inte bara ”den där åldern” för jag började svettas mängder då jag började få så mycket värk. Nu för tiden svettas jag då jag gör något och kroppen värker, när jag blir stressad och så de vanliga kärringvallningarna förstås. Men samtidigt som jag svettas så är kroppen iskall! Tror du jag får krypa nära min varma frusna gubbe då? Nänä, där går gränsen. 😉 Han gör en noggrann temperaturkoll innan jag får komma nära.
  Kramen.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s