I går…..

blev det inget skrivet här. Borta hela dagen. Vi började med att gå upp okristligt tidigt kl 6. Maskinen vi hyrt skulle vara tillbaka vid 7 halv åtta. Eftersom inga affärer har öppet så tidigt så hade jag tiggt sällskap och lite fika hos vännerna Mo C. När vi kom dit kl. åtta stod finaste hotellfrukosten framdukad. Det var jättegott och väldigt trevligt. TACK snälla för att ni finns.♥

Vi åkte vidare till byggaffären för att beställa betong, reglar och våtrumsgips m.m. Vi tog hemkörning denna gång så Mäster ska slippa kånka på betongsäckar. Rätt så dyrt men det får vi ta denna gång. Hämtade min vinterjacka på kemtvätten var en sväng på Biltema. Till den affären kan man inte gå utan att få påssjuka. Lite arbetshandskar, presenningar, stålborste m.m.

Vid lunchtid så drog vi ner mot stan och åt sushi det var mycket gott. Vi han med etn snabbvisit hos ”Hjördis och Gösta” också.På hemvägen fick också en rörfirma ett besök. Mäster köpte rör till badrummet en hel skrälldus kom han ut med i lådor.

Nu har jag bakat en sockerfri mjuk kaka till min Mäster så han har lite till fikat.

Idag blir det sej och spenat i ugn.

Há dé på Norges nationaldag! ♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s