Konstig dag…..

har haft den där obehagkänslan idag ,som jag hade i vintras.Mysko nu när allt är så ljust och fint och solen har strålat från en blå himmel.Gråten trycker på och jag vet inte varför.

Iaf. så har det blivit köttfärs  malen och kakor bakade och rensat lite i här och var. Det där med rensandet tar aldrig slut har man gjort det på måndagen så är det tillbaka på fredagen. 😉 

Har satt ut annos på toastol och handfatet som vi tagit bort ur badrummet bra grejer båda två hsndfatet är bara 3 år gammalt kan hända att nån behöver ett handfat …eller hur? Är det inte det så blir det tippen nästa.Dit ska vi i morgon med betong isolering m.m. bråte som killarna rivit ut från badrummet.

I år fick inte skomakaren lång semsester för nu blommar syrenerna och häggen har med nöd och näppe vissnat. Doftar ljuvligt.

Ha en god natt ♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Konstig dag…..

  1. ninni1960 skriver:

    Åh, vad härligt med syrener. Även våra börjar blomma snart. Lite väl tidigt tycker jag. Liksom liljekonvaljerna som också börjat blomma så smått.

    Visst är det mysko att din obehagskänsla kommit tillbaka nu när det är ljust och fint. Men kanske den inte kom i vintras bara för att det var vinter, snö och mörkt och eländigt… det kanske är något annat som ligger bakom den där känslan.
    Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s