♫♪♪♫♫♪ Sjung om studentens lyckliga da´r…….♪♫♫♪♫

Ja nu har den värsta yran lagt sej. Men oj vad trevligt och mysigt jag har haft det.Vi åkte upp ett par dagar före studenten för att vara med om lite städning och mycket matpyssel. Dotra är ju så duktig på detta med mat och småplock så hon hade gjort en jättefin lista på vad vi skulle fixa till studentmottagningen.

Det var kall plockmat samt små varma svamppajer i form av hjärtan.Hallonpannacotta till efterrätt.Jordgubbstårta till kaffet. Det var mycket uppskattat av alla som kom och grattade vår duktiga student.Vilken upplevelse att få möta Stora L och hennes klass på trappan vid Maren i Södertälje.Jag hade beställt skyltar och monterat dom i ramar.Lilla L fick en och jag hade en och oj vad vi fick trängas bland alla plakat.Men så roligt.Åh vad dom skrek och tjoade när de ( 30 st) kom springande ner för trappan mot oss som stått och väntat.Strålande sol varmt och skönt en riktig examensdag. Alla var vi där mamma o pappa o bror,mormor o morfar o morbror,gammelfaster o farbror,Lilla Elisa och mamma H, bästa vännerna .Mamma och morbror åkte efter detta hem för att lägga sista handen vid maten och vi andra gick ner på stan för att vinka när studenterna kom åkandes på lastbilsflaken gata upp och gata ner flera vändor sjungandes och hoppandes, lyckliga efter att skolan äntligen är slut efter 12 år.Men samtidigt väldigt vemodiga eftersom denna klassen är ovanligt homogen och väldigt tajta.

Väl hemma så kom det folk och åt och drack och hade trevligt medan föremålet för uppvaktningen öppnade presenter och kollade alla blomster som hon fått.Vilka dagar, först alla förberedelser som jag är så glad att jag fick vara med och hjälpa till med.Dagen D med allt vad den innebar.Så underbart att få ha alla omkring sej. Tänk att min lilla barnbarnsflicka är vuxen nu. Nu börjar livet för henne jag hoppas tror och ber att allt ska gå henne väl och att hon gör rätt val i livet.

Till er alla tack för att jag fick dela detta med er.

Linnéa min älskade lev ditt liv väl! Jag älskar dej ! ♥♥♥

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ♫♪♪♫♫♪ Sjung om studentens lyckliga da´r…….♪♫♫♪♫

  1. Så underbart Anitha, att få vara med om. Jag önskar så, att vi ska få uppleva våra små
    barnbarnsflickor en bit på deras väg genom livet. Stor Kram

    Gilla

  2. linnéa skriver:

    tack mormor 🙂 älskar dig med! ❤

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s