Lite plus lite minus……

på minussidan radade det upp sej en massa irritation. Som de flesta vet så är jag ett fan av Willys handlar allt där eftesom jag gillar affären i fråga och sortimentet. Sen har jag ju jobbat i firman i drygt tio år.Men idag blev jag milt sagt sur. Det är inte söndag inte heller måndag idag, dessa dagar kan ibl innebära att vissa platser i butiken är tomma av naturliga skäl. Men idag är det torsdag och hyllorna borde vara väl fyllda .Idag var det inte så.Svenska rapsoljan fanns inte, där var tomt inte heller tvättmedlet jag använder inte sköljmedlet inte rödlök inte grillspett inte leverpastejen jag vill ha inte sillen . Samt att två av vågarna i gönsaksavdelningen inte funkade alltså kö vid dom två som gick att använda.Grädden hade 2 dagars hållbarhet. Sur käring var jag på Willys i Västervik idag.

På plussidan ,jag har fått två nya fina hörisar .Tack Petra på hörcentralen i Västervik .Världens gladaste och positivaste audionom. Jag blev glad av att träffa den lilla damen jag är förvaltare för. Glad och pigg och strålande med sina snart 94 år.Vi testade en ny lunchrestaurang och blev serverade en härligt tillagad kolja med persiljesky.Jättegott.Samt att jag jobbat i affären ett par timmar och där blir jag glad fina kunder (för det mesta) och roliga kompisar.Det bästa idag är att mina fötter har uppfört sej bra. Utan värktablett. YYiippiii.

Fick idag bevis för  att Lilla L är den riktigt goa kille som jag alltid vetat.Stolt mormor är jag.Jag älskar  dej♥

Klicka på bilden så går det att läsa.

Tyvärr har det blivit fel år .

Sov gott ♥

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lite plus lite minus……

 1. ninni1960 skriver:

  Vilka härliga studentbilder. Jag förstår att du tyckte om att få vara med ”mitt i smeten” och verkligen få delta i alla förberedelser och sen middag och allt.

  Nog kan jag förstå att du blir en surkäring då hyllorna gapar tomma så du inte får tag på det du brukar köpa. Sån blir jag med. Här har vi haft problem med mjölken en längre tid. Milko har inte skött sina leveranser så de har börjat med mjölk från Arla men jösses vilka korta datum det varit på den då! En eller två dagars hållbarhet! Jag har ingen lust att åka till affären för att köpa mjölk varje dag. Blev både sur och less och klagade. Nu är det lite bättre men fortfarande inte bra.

  Skönt att det även finns det som är positivt. Vilken duktig kille som är kamratstödjare! Du kan verkligen vara stolt. 🙂
  Nya ”hörisar” är ju också bra. Det höjer livskvalitén.
  Hoppas ni har bättre väder än vad vi har här. Visserligen regnar det inte just nu en har gjort det tidigare idag. +8,7º visar termometern… *brrr* Bob ligger i sängen under en filt och tittar på tv. 🙂
  Ha en skön helg!
  Kram till Er båda två!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s