Fest mitt……

i veckan. 😉 Vi har haft gäster från Hudik.När vi träffas så är det tradition att förtära surströmming.Så blev det även denna gång.Burken vi öppnade och vars innehåll vi åt var två år, vilka godingar.Alla har olika metoder att få i sej denna delikatess. Jag äter klämma ,mjukt tunnbröd lite smör hackad rödlök  skivad mandelpotatis samt den rensade strömmingen.MMMM så gott. Vi har lika roligt varje gång, när allt är framdukat så är det dödstyst medan alla rensar sin första fisk och man får ta första tuggan….så utbrister man nästan på samma gång ÅÅÅHHHHH va gott……..  😉  Gi-chokladkaka med grädde o jordgubbar till efterrätt. Vi har det oförskämt bra iaf.

Nu har våra vänner åter vänt näsan mot norr för att vara hemma och fira midsommar med barn och barnbarn.Så blir det här också fört ut är sonen med katter samåkandes med H och lilla tösen. Dotterfamiljen ska först gå på Lilla L;s skolkamrats begravning. Sorgligt. Vila i frid lille Oscar. Sedan kommer de hit hela familjen på torsdagen. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket.

Nu ska jag ut och plocka av jordgubbarna så dom inte ruttnar efter regnet som kom i omgångar igår och tyngde ner plantorna.Idag är det fint med omväxlande sol och lite moln.

Ha en härlig dag.♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fest mitt……

  1. ninni1960 skriver:

    Christer äter surströmming men jag är lika gärna utan den. Kul att ni tycker om den ”norrländska delikatessen” och får chansen att äta den med era vänner från Hudik. 🙂
    Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s