Midsommar 2011 !

Nu har alla åkt hem till sitt.Härliga dagar har jag haft med de mina.Ett billast kom på onsadgskvällen och en bill med kära dotter med familj på torsdagskvällen.De hade varit på begraving och tagit farväl av Oscar som förlorade sin kamp mot cancern endast 13 år. Det var naturligtvis väldigt jobbigt men det hade varit fint och med musik som Oskar själv hade valt.Vila i frid .

Vädret var godkänt vi kunde sitta ute alla måltider alla dagar och det var bra eftersom lilla torpet inte har plats för många sittande gäster.Så det blev fika inne en kväll annars uppehåll.Alla hade tagit med sej lite av varje lite typ knytis.Alla hjälpte till och de vuxna hade sen ansvar för middagen var sin dag H bjöd på inbakad fläskfile med klyftpotatis och hallon o blåbärspaj. S grillade kött och korv samt min påhittade potatissallad Cheesecake till efterrätt (recept finns här under efterrätter) den var jättegod.

Min potatis som jag satte i Ikeapåsarna var så stor och fin så det blev både färskpotatis och jordgubbar från egen odling.Diskmaskinen gick för runt. 🙂 Lilla Elisa fick underhållning av ett gäng larvande vuxna som försökte på alla vis fånga hennes gunst. Men det var endast Stora L och S som hon hade förtroende för 😉 Är just nu i en mammafas,bara mamma som duger.Söt är hon iaf. 🙂 även att det där midsommarkrans inte föll lilla damen i smaken.

Stora L, H och Mäster snickrade ihop en midsommarstång och en vacker vas med midsommarblomster plockades också.Synd att det inte blev flera dagar,men förstår att barnen vill hem till kompisar ,skillnad när dom var små då ville dom inte åka hem utav vara här mest hela sommaren. Men det är bara att inse att var sak har sin tid.

Nu har vi sonens katter här eftersom det bara är en vecka innan hans semester börjar och han kommer tillbaka hit för att bygga badrum tillsammans med farsan.Tyckte katterna kunde slippa åka bil fram och åter innom en vecka en av dem gillar inte bilåka speciellt bra.

Idag är det tvättmaskinen som går varm, utomordentligt torkväder .

Sen är det jordgubbsplock på schemat.

Ha en fin eftermiddag.♥♥♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Midsommar 2011 !

 1. ninni1960 skriver:

  Åh, vilken härlig helg ni verkar ha haft! Och fint väder också! Vi tog ju hand om regnet så ni skulle slippa ha det förstås. 😉
  Skönt då alla hjälps åt så det blir ledigt även för värden och värdinnan.
  Så ni har jordgubbar nu… vad avis jag blir. Vi har bara små kart än.
  Såg att ni ska till Skåneland snart. Hoppas det fina vädret håller i sig när ni är där.
  Får väl se om vi lyckas kika förbi under vår semester för vi ska söderut i år. 🙂
  Ha det gôtt!
  Kram.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s