Fick en…..

liten påstötning av kära H att jag inte berättat på bloggen om vårt lilla ”Holländska träd” (japansk dvärgpil) att efter vinterns vedermödor, så läkte såren och nu är det så vackert. Se bild bevis. 🙂

Det blev 5 l jordgubbar i går .Jag blev inte färdig med alla plantorna för ryggen (latmasken) ville inte mer. Men ska ta det på eftermiddagen idag.

Björne och Åska saknar husse. Jag fick iaf. borsta Åska i morse men den svarta ville inte. 😉 . Husse kommer snart för semester och då blir det andra bullar.

Mäster sliter med badrummet ,det går framåt men vilket mastodrontjobb.Huvudsaken är att han gillar det han gör och att han tar det i sin takt.

Ha en fortsatt fin dag ! ♥.

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fick en…..

 1. ninni1960 skriver:

  Vad skönt att det gick bra med det lilla trädet.
  5 liter!!! *avundsjukan lyser i mina ögon* Jag köpte 2 liter Finnerödjagubbar i Ljusdal idag för 70:- men det var då finare gubbar än de C fick köa för på midsommarafton och de kostade 40:- litern.
  Dina gubbar är alltså värda 175:-. Inte illa. 🙂
  Kramen.

  Gilla

 2. povanorrkoping skriver:

  Är japansk dvärgpil så fantastiskt vacker när den blommar?! Det visste jag inte, fast det är mycket jag inte vet. Jag läste midsommarbloggen också och har sett på alla bilder – så fint resp. så gott 🙂 Skönt att sonen kommer och hjälper Mäster; det ser ut att vara mycket jobb, det där.
  Jordgubbar har jag lyckats få tag i en gång, de kostade 30 kr och det var de värda. Mina favoriter bland jordgubbar, en sort som är så djupt röd så det är mer än gott, det är en upplevelse att äta dem.
  Klappa katterna från mig!
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s