Nu har familjen….

svartvita flugsnapparen gett sej i väg på nya äventyr.Förra året fick vi se när ungarna kom ut ur holken och vimlade runt i häggen där boet sitter.Men i år missade vi avfärden. Mycket underhållning har vi iaf. haft när vi suttit och tittat på när både hona och hane har flygit ut och in i holken för att mata och nästan i sin iver krockat med varandra i bohålet.

Idag ska jag jobba några timmar .Föst ska jag åka till en av mina huvudmän och efter hennes önskan hjälpa till att skriva vita arkivet.Ska även passa på att handla på Willys lite tomt i kylen efter midsommar.Sist på dagens agenda står det födelsedagsfirande av fina vännen I.

Igår var elektrikern här och drog ledningarna i badrummet.Mäster fick upp våtrumsgipset där duschen ska vara. Jag säger bara det bygg inte badrum om ni kan slippa .Väldigt mycket regler som ska följas om det ska godkännas av försäkringsbolaget.Omständigt och väldigt dyrt är det att bygga badrum 😦  Blir fint när det blir färdigt ,hoppas det var värt besväret.

Det blev 4 l jorgubbar till igår.

Nu önskar jag er alla en fin dag! ♥

 

 

Blåklockor är så vackra tycker jag.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu har familjen….

  1. ninni1960 skriver:

    Visst är det härligt med fåglarna och all den glädje de ger oss. 🙂 Vi har inget fågelbo där vi kan följa utvecklingen men har nu glädjen att få se många fågelungar runt omkring oss här som är på äventyr med sina föräldrar. Det gäller bara att hålla undan katterna så de inte får tag i de små.
    Jo, nog vet jag vad många regler som ska följas då det gäller badrum… och det gäller för dem som bygger eller renoverar att ta reda på allt för de reglerna ändras visst rätt ofta som jag förstått det. Och dyrt lär det ju bli för det är många dyra grejor som ska in i ett så pass litet rum. 🙂
    Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s