En ledsam…..

tid har förflutit inom mej ,dessa dagar efter attentatet i Norge.Jag känner så stor sorg för alla drabbade unga  som inte fick chansen att leva sitt liv och alla föräldrar , släkt och vänner som miste en del av sitt hjärta. Hur ska livet någonsin bli normalt igen?

Vår granne G har fyllt 70 år men ville inte ha någon present .Men eftersom de alltid uppvaktat oss så ville jag hitta på något. Så jag fick ett bra tips på den här siten SERVETTBUKETT som stöder barncancerfonden .Så det blev ett gåvobrev.

Igår blev vi bjudna på 70-årsmiddag och inte vilken middag som helst.Det blev båttur ut till Rågö och där fick vi Skärgårdstallrik och efter det var det musikunderhållning i en iordningställd lada.Lokala musiker som spelade och sjöng fina sommarlåtar av Ted Gärdestad och Peter LeMark bla.  I tisdag när jag kollade vädret så skulle det bli regn hela torsdagen och blåsa 7-8 sekm. Jaha tänkte jag enda gången jag ska ut på sjön den här sommaren så blir det busväder.MEN inte en regndroppe på hela dgen varmt sol till halklart och vid fyra tiden så blev det helt lungt inte en vindpust. Så det blev en underbar båttur i vackra Tjust skärgård med god mat utomordentligt trevligt sällskap och en trevlig musikstund. Enda att ”klaga” på var två medelsålders män som satt bakom oss som pratade mest hela tiden och framför satt två unga män med huvudena ihop och viskade oavbrutet till varandra. Men det är ju så ,alltid är det någon som inte kan uppföra sej.Jag anser att det är en skymf mot musikerna som spelar och sjunger att sitta och snacka hela tiden,är man inte intresserad av det som bjuds är det bättre att gå därifrån OCH låta andra fär lyssna i fred.

Tack fina grannarna G o G för en jättefin kväll.

Bloggen har fått komma i skymundan ett tag beroende på att bästa sonen S har varit här och förgyllt våra dagar. Han har hjälp oss med så mycket både Mäster i byggandet och mej med att plocka bär och handräckning i köket rensa och vattna i trädgården m.m.Härligt med händiga barn ;-). Nu åkte han och kissarna hem i går så frukosten blev lite avslagen i morse tomt med andra ord. men nu ska han jobba och förbereda för 2 veckors jobb i Kanada.

Förra veckan fick vi fint besök min nätkompis munera även min goda vän IRL

C och henns C så roligt att träffas och snacka mellan fyra ögon och inte bara via datorn.Tyvärr blev det bara en kväll pga att vi inte för tillfällt kunde erbjuda sovplats samt att ”husvakten” deras började längta hem 😉 Fick ett sådant vacket ljus i present ,se bild nedan. Tack kära ni för att ni kom ,vi ses snart igen.

Nu är det dags för gurkinläggning igen sen ska jag fortsätta plocka svarta vinbär.

Ha en bra dag! ♥

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En ledsam…..

 1. povanorrkoping skriver:

  Tror du att du näns tända det fantastiskt fina ljuset? Jag skulle nog inte det 😉 Så god Skärgårdstallriken ser ut! Laxen känner jag igen, men vad är det som ligger t.v. mellan lax och glas? Fint med potatissallad i en skål för sig så man slipper kladd på tallriken. Först undrade jag vad som fanns längst nere till höger, bredvid tallriken. Men det är väl Råg(ö)bröd? 😉
  Kram!
  P.S. Det var jättekul att träffa C och C! D.S.

  Gilla

 2. anithakj skriver:

  Tallriken innehöll kallrökt lax rökt sik en liten hård brödbid med gubbsallad västerbottenpaj lite grönsaker flatrökt ål och ett underbart surdegsbröd av rågså smakligt gott och alldeles lagom mätt blev man.
  C o C är underbara vänner kul att ni kunde sammanstråla.:-)

  Gilla

 3. anithakj skriver:

  ps nä ljuset ska jag bara titta på tror jag ds

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s