Tomater tomater tomater…..

var helst jag tittar ,tycker jag det känns som. Tappade räkningen vid 300 st och då var inte alla små coctailare medräknade.Jag har torkat och lagt i olivolja jag har skurit i bitar och fryst in i olika modesjanger av burkar . Stora för att ha och koka tomatsås på minde för att ha i grytor och köttfärssåer.Nu ska jag torka en plåt med klyftor och se om man kan spara dem så.Vi äter tomater morgon middag och kväll.Gurkorna är lika flitigt förekommaden de med.Kör med olika recept som: Pernillas ättiksgurka,Dagmars inlagda gurka,Min godaste skivgurka, Anitas ättiksgurka (inte min, någon annan Anita) Örtgurka.Många sorter finns det.

Mäster är i sitt esse nu när han får motera upp grejerna i badrummet . Idag är det duschväggarna han brottas’8 med där inne. Tippen har fått ett besök eftersom det är måndag.Så nu är allt skräp från rivningen av det gamla badrummet borta samt den ålderstigna varmvattenberedaren.

Nu ska jag stryka när kvällningen kommer .Man vill ju inte stå inne med sådant när solen skiner och det är så skönt ute.

Nu håller vi tummarna att elkillen dyker upp på onsdag som han har lovat . Men man vet aldrig med slika herrar.

Ha en skön kväll! ♥

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s