Underbar morgon…..

har vi här idag. Har regnat i natt och det behövs .Växterna behöver få en rejäl rotblöta eftersom det har varit dåligt med den varan här.Maan ser hur lilla björken ,gräsmattan och allt det andra får nytt liv liksom. Tänk om det vore lika lätt för oss. Lite vatten och så hux flux är vi pigga som pelikaner hela bunten.Nog om det och över till något annat.

Igår jobbade jag i vår affär som säljer secondhand till förmån för Rumäniens och Moldaviens utsatta och handikappade barn.Hjälp oss gärna med att bli medlem allt du behöver veta hittar du HÄR. Denna lilla spotstyver som du bidrar med gör stor nytta. 100 kr per år är verkligen inte mycket bestäm dej nu för att göra en liten insatts. Vi hade mycket folk i går för det var halva priset på möbler.Våra kunder gör otroliga fynd eftersom sakerna som skänks är så fina.

Nu har jag rensat ur i växthuset lite till gurkorna ska få avsluta nu. Eftersom det blev kyliga nätter redan nu så avstannar växtligheten även om det är varmt på dagarna. Jag har fått tillräckligt med inläggningar så vi klarar oss samt att jag ska idka byteshandel . 😉

Inte kom det varken el-kille eller rörmokare idag ,så nu står det still med badrumsrenoveringen. Det är så typiskt dom bara lovar och lovar.

Mitt vackra barnbarn var hos frissan för ny frisyr och jag måste säga att det blev mycket klädsamt.Hon har väl varit någon enstaka gång och klippt topparna under sina snart 20 år men aldrig liksom bytt frisyr.Men nu så kom modet och det blev även hål i öronen,vilket hon ALDRIG I LIVET skulle göra förrut.

Älskar dej oändligt stora L ♥♥♥.

 

Ha en härlig dag mina kära och mina vänner. ♥.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Underbar morgon…..

 1. ninni1960 skriver:

  Vattna mig med så jag blir pigg som en pelikan. 😉
  Här ska det bli regnskurar idag efter vad de säger på radion men än har jag inte sett nåt regn. Själv ska jag ta mig en tur till Hudiksvall och ”Ögon” så det spelar ingen roll vad det är för väder.
  Läste någonstans att du torkar tomaterna i ugnen. Kompisen Leif frågade mig tidigare om man kan göra det men jag visste så klart inte. Berätta hur du gör.
  Hantverkare är ett släkte för sig själva som det verkar. Byggare Bob och hans arbetsgivare har väntat på en plåtslagare sen tidigt i våras – igår kom han. Bättre sent än aldrig brukar det sägas men då man vill ha något gjort så vill man ju att de ska komma när det är överenskommet för annars blir det en massa annat som står stilla p.g.a. en enda hantverkare.
  Vad söt stora L blev i den nya frisyren.
  Kram.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s