Men hua …..

så svårt det är att komma igång med bloggen efter att ha haft ”semester”i drygt en vecka.Vår fina barnbarnsflicka var ju hos oss en vecka helt underbart att bara få vara ,prat,data,klippa o klistra,baka och åka till stan. På fredagen packades väskorna och vi tog Stora L och åkte till S-tälje.På lördagen så var vi först och hälsade på lilla Elisa och lämnade presenterna som hon skulle ha fått på ettårsdagen men som blev kvar hemma av någon konstig anledning ;-)På eftermiddagen var vi på Chinateatern och såg Zpanska flugan ,så roligt och skrattmusklerna fick verkligen jobba.Snälla svärsonen skjutsade oss och hämtade oss ,vilken service.Som tack för hjälpen bjöd vi på sushi, jättegott och mysigt att vara tillsammans. Söndagen gick i Ikeas tecken dotter och dotterdotter och jag blev lite sugna att gå på Ikea Mäster var måttligt road men som den snälle kille han är så gjorde han oss sällskap.Alltid bra med en karl som bärhjälp 😉

På måndagen ställde vi kosan norrut till bästisarna M o J .Vi blev trakterade med fondue två sorters kött och en massa goda tillbehör. Tisdagen bjöd på ganska bra väder så då gick vi 20 m ut  från deras hur och plockade trattisar i MÄNGD bildbevis finns. Mäster gjorde ett plåtjobb med deras skorsten och vi fick betalt i lingon ;-)På onsdagen var det vår tur att bjuda och då blev det krabba. Torsdag fortsatte vi till Järvsö för att besöka fina C o C. Alltid lika härligt glada och gästvänliga. Blev bjudna på lunch,god soppa och ostmacka.Det blev en snabbvisit av olika anledningar. Vi kramades och tackade för en trevlig stund och begav oss i väg.När vi hunnit några mil så ringde Mästers telefon ojoj vad snopna vi blev .Till saken hör att den ringer ALDRIG han har den bara för att vi ska kunna nå varann när vi har olika saker för oss,vilket inte är särsklit ofta.Nog om det ,men ringde gjorde denMäster kör så jag tar telfonen och tittar ;Anitha ringer står det.Men hallå jag är ju här och jag ringer INTE jag svara ju i din telefon. Mysko tyckte vi,så jag tänkte bara koppla bort samtalet för det kunde ju inte vara jag som ringer ;-).OK efter flera signaler så knäpper jag på och försöker med ett försiktigt` hallå` visste ju inte vad som var i andra änden…….Hej det är C jag har hittat en telefon här……Jag har haft mobil sedan 1990 och har ALDRIG glömt den någonstans förr.Men oj hur gör vi nu ? Men som den underbara vän som C är så slängde hon sej i bilen och mötte oss på vägen så jag fick min ”fån”. Tack C det sparade oss en halvtimme på vår ganska långa väg hem. Nja inte så lång väg, för vi stannade i S-tälje för att än en gång få vara våra kära nära.Inte sonen för han hade drabbats av en elak halsfluss och var riktigt dålig en hel vecka.Usch, han hade det jobbigt.

På lördagen var vi bjunda på lunch hos Elisa (som nu står lull) och hennes föräldrar jättesmaskigt mört kött och potatisgratäng.Mäster ligger på plus för han blev en rolig lekfarbror men ”Momo” får vänta ett tag till på att blygheten ska släppa.Men det går så bra på dagis nu och det är skönt.På söndagen var vi på gravarna städade och satte nya blommor.Sen hem till egen härd.

Två kg gurka och massor av körsbärstomater hade det blivit trots utebliven vattning. Så det tog jag hand om i går. Tvätta förstås ,som numera är lite enklare för nu är tvättmaskinen innomhus oi nya badrummet.Jippiiii.Samt att duschen är invigd .Jiippiii!

Har nog glömt hälften men detta får räcka!!

Sov gott <3<3<3

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s