FF……

magsjuk.Var ju bättre i lördags men natten till söndagen var det kört igen.Mår lite illa och kan inte äta.O.s.v………….inga detaljer…………men jobbigt är det trött,sur,hungrig allt på samma gång.

Strålande sommar har vi och jag sitter ute så mycket jag kan och det är ju skönt .Men jag hade så mycket jag ville göra denna vecka och så kommer det sånt här i vägen.Jaja nån mening med det också…..försöker jag iaf. intala mej.

Kollade gurkornaplantorna som är kvar den blir en burk med cornichoner till, tar de små till detta. De är så omtyckta i S-tälje så jag försöker göra så många som möjligt. Tomater är det några ovala som ff är gröna får se om de kan mogna nu när det är så varmt. Körsbärstomterna blir det några varje dag att plocka in.

Idag har vi varit på vårdcentralen i G-by för att Mäster ska ha en blodtrycksmätare på sej för dygnsvisning.Förr så kunde man få gå hos distriktsköterskan här i byn hon var här vissa dagar. Men det är borttaget,lite märkligt ur miljösynpunkt nu får kanske 20-30 ortsbor ta bilen och åka vårdcentralen varje vecka mot att distriktan åkte hit en gång i veckan. Politker är en lustigt folk .Var ser man logiken i detta? På landet ska det inte finnas någonting utan alla måste åka till större samhälle för att gå till doktorn,syster,tandläkare,bank,apotek,(ja jag vet att det finns ombud men vad har dom att erbjuda …hostmedecin?) bankomat,nääää snacka inte med mej om miljöförstöring.

Ha en bra dag önskar en tjurig torparkäring. ❤

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till FF……

  1. ninni1960 skriver:

    Nämen huvvaligen, vill det inte ge med sig med magsjukan? Det borde väl räcka nu, tycker jag. När jag hade magsjuka i julhelgen så fick jag stoppa i mig Imodium Plus och vätskeersättning (Resorb med svartvinbärssmak, jättegod) innan jag blev riktigt bra i magen och så snäll mat så klart och mycket vila.
    Visst är det otroligt hur korttänkta politikerna är när det gäller miljön. Det är lika över hela landsbygden. Det är folket från byarna som ska åka in till stan för att få vård och det blir en massa bilresor varje vecka istället för att t.ex. en sköterska eller läkare som åker till en mottagning nära folket i byarna vilket blir en bilresa i veckan. Sen ska vi skydda miljön med att använda lågenergilampor… och åka kollektivt… jojomensan då får vi ta bilen till närmaste busshållplats och hoppas att det går en buss just idag.
    Kramen på Er!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s