Jaha nu….

har det gått ett par dagar utan skriverier.Jag har inte kännt mej så där i form om man så säger , först idag så är jag som vanligt (tror jag).MEN då fick Mäster ett nytt magsjukeanfall i morse så nu är han i sängen igen. Hoppas det går fort över denna gången också.

Igår var han i sitt esse han bytte träskiva där vi har vårt arbetsbord.När vi flyttade hit och han fick en egen dator så gjorde vi ett långbord utmed väggen .Då tog vi bara en vanlig limträskiva och betsade den.Nu kom det lite andra tankar om att ta bort mitt ”målaporslinochklippochklistrabord” och förlänga träskivan så allt är på en och samma vägg.Låter det förnuftigt? Det tyckte jag iaf. så jag beställde träskivor i bok från Ikea. Igår hade vi bestämt att nu ska det göras.Mäster är otroligt duktig och vig trots sina snart 74 .Han kan han min Mäster.Det blev riktigt snyggt. Stadigt och bra nu ska den oljas in men sånt hade vi inte hemma så jag har lagt klar plast över för man vet aldrig vad som händer när man sitter och fikar vid datorn…för det gör väl ni med ibl.?Bildbevis kommer.Ja inte på kaffedrickning utan på träskivan. 😉

Talade just med sonen på Msn det blir ingen kräftätning denna helgen heller han har det ff så stökigt på jobbet och eftersom det verkar att vi ff har bacillusker så är det lika bra att vänta.

Har  ni förstått att det är första oktober i helgen? Inte jag ,otrolig vad tiden rusar iväg. Vilket väder sen hela veckan har vi haft över 20 ° och idag var det 23 ° i skuggan vid köksfönstret. Underbart!!

Nu ser jag fram emot min födelsedagspresent från Mäster ,på lördag den 8/10 är det konsert med Peter Johansson i Finspång och som ni vet så är jag mäkta förtjust i den pojken. 😉 Ska bli så kul. Den minnesgode läsaren vet också att en gång om året går min fina barnbarnasflicka och jag på nån begivenhet tillsammans i s-holm med efterföljade middag.Förra året var det The blue man group (tror jag det stavas, rätta mej om jag har fel).I år blir det Soweto Gospel Choir på Cirkus de har bara en föreställning i S-holm och nästan slutsålt när jag såg annonsen MEN jag fick 2 platser på läktaren .Hoppas att det blir bra trots att vi alltid annars brukar sitta nära scenen.Deras övriga konserter i Sverige denna gången är slutsålt nästan på alla ställena.Det tyder på att det blir en härlig musikupplevelse.

Saknar mina kära ” hemmomkring”. Men den 19/10 så ses vi.

Ha det gott alla ♥♥♥

Här mina fina som jag saknar bilder från midsommar.Två st fastnar inte på bild men jag saknar dem också fina dotter C och mågen B

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jaha nu….

 1. povanorrkoping skriver:

  Soweto Gospel Choir – OJ, det skulle vara undrbart att få ta del av. Jag läste lite om dem i tidningen och suckade djupt… Du får berätta ALLT för mig när ni sett den.
  Krya-på-dig-hälsningar till mäster, och håll er borta från magbesvär nu!
  Kram, Pova

  Gilla

 2. ninni1960 skriver:

  Vad kul att ni ska iväg och se Peter Johansson. Förstår att du ser fram emot det.
  Ser fram emot att se bilder på hur det blev i datorrummet när ni bytte skiva. 🙂
  Kram.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s