Trädgårdsdag……

har vi haft idag.Mäster har sågat ur häggen och jag har plockat bort vissna blommor och krattat lite löv.Landet har blivt fräst sen har vi lyft upp lekstugan så den inte ska ruttna nertill.Mäster körde med hävstångsprincipen och jag la under stenplattor.Sen har fågelmatarburen kommit på plats. Det tog väl så där en timme sen kom våra matgäster.Kul att se när dom upptäckar att nu äntligen har Janssons dukat upp med lite godis.Först kommer en och sen fler och fler.Är som om den första sticker i väg och berättar att nu finns det nåt att äta.

Jag har även frostat av frysboxen.Det är inte så förskräckligt länge sedan jag gjorde det,.Men eftersom vi bara har ett ”rumkök” så står den nog lite tokigt till.För det blir ju varmt när man eldar i kakelugnen och så är man där och öppnar boxen och släpper ner lite värme.Det är nog det som fixar till isbildningen.Men nu är det gjort .

Ja det var denna dagen i slutet på oktober.I natt ska klockorna ställas om till vintertid och vi får tillbaka vår timme.

Inget mer att rapportera ,ha en skön lördagskväll ❤

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s