Är nöjd med allt som livet……

……. ger Och allting som du kring dig ser Glöm bort bekymmer, sorger och besvär .

Så sjöng en känd björn i sagan,Ganska kloka ord och just nu känns det så. Sonen anlände i torsdagskväll.Katterna som varit ifrån sin husse i 3 veckor reagerade lite olika.Björne den svarta har ju inte varit så social med oss utan helst velat vara i fred,medan den gråa Åska har kommit och velat bli borstad och kliad mest hela tiden.Reaktionen var att Björme blev överlycklig när husse kom. Han jamade och purrade och snackade om allt som hänt och vad vi förstod av det hela så avslutades det med:” Husse gör aldrig om det här ,lämna  mej inte en gång till ”. Åska däremot var lite återhållsam som om han var sur på husse som varit bort så länge.Men idag så var han på lite bättre humör.Tokiga katter 😉

Igår for vi till staden jag hade ”tvingat” min käre Mäster till ett återbesök hos vår läkare eftersom hostan inte ger med sej .Inne på snart 5 månader.Han ville inte gå men var snäll och gjorde det efter mitt tjat.Är ju jättejobbigt för honom att harkla och hosta och dricka vatten hela tiden.Jobbigt för mej att höra.Eftersom jag har höris så blir det extra skrälligt.Han fick göra ett utandningsprov och det var inte bra.Så nu fick ha lämna ett blodprov för att kolla om det är astma eller nåt liknade besvär. Ska bli skönt att få klarhet.Remis till att göra ett arbetsprov.Tror att det heter så.

Sköna dagar har det varit vi har varit ute och jobbat på evihetsjobbet ,trädgården.Skoj när S är här och hjälper till.Allt är roligare då.:-) Bra att få hjälp med lite tunga saker som att flytta vedklyven och få fram hammock mm..Inte nog med det jag slapplaga mat också idag.S grillade revbensspjäll och till det blev det hasselbackspotatis.Så gott.Han kokte revbenen först och sen hade han gjort en glaze och penslade på under grillningen.Så mört det  blev.Bra jobbat grabben vår.;-)

Imorgon blir det Stora L och Dirty Dancing för min del. På lördag fyller vårt flickbarnbarn 20 år och det ska firas.Sen hem igen för att hinna umgås med sonen innan hans ledighet är slut för denna gången.

Nu är det hockey.

Kram och puss♥

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s