Innehållsrika dagar……

har jag haft.Sonen har ju varit här och det förgyller vår tillvara på allra bästa sätt.Vädret har varit till belåtenhet med sol om än inte så varmt.Men igår fylldes hela himlen av tornseglare och då är det sommar. Så idag är det varmt och skönt. 🙂

I fredags lämnade vi hemmet för att fira vår barnbarnsflicka som nått den vuxna åldern av 20 år.Som vanligt förundras man och undrar vart dessa tjugo år har tagit vägen.Det började med att jag bokat biljetter till Dirty Dancing på China.Vi hade en härlig kväll tillsammans. Vi gör så här en till två gånger per år med middag för eller efter. men denna gång gick vi inte och åt eftersom det skulle vara födelsedagsfest på lördagen.Vi sparade det till ett annat tillfälle.Föreställningen var jättebra dans och sångmässigt men jag tyckte nog inte att skådespelartalangerna var så värst .Men som sagt det var bra ändå.Fullsatt i salongen och det är ju kul.Kära dottern skjutsade oss och hämtade oss eftersom jag har svårt med trappor och tycker det är jobbigt med tåg och tunnelbana.Kanske lite lat också eller bortskämd med att alltid ha tillgång till bil.

På lördagsmorgonen gick vi in för att fira Stora L 5 stycken som skråla efter bästa förmåga ”Ja må du leva”…..Sen blev det presentöppning och fika.Innan vi åkte hem så ville födelsedagsbarnet spela nya spelet som heter ”Med andra ord”. Man ska förklara ett ord utan att säga det riktiga ordet så ska den andra gissa.Mycket skratt och försök till fusk från några av deltagarna hahahaha.Sen tårta och kaffe innan hemfärd.

Hemma fick pannbiff och potatis av sonen.Skönt att slippa laga mat. 😉

Idag klipper jag gräsmattan i omgångar ,orkar inte hela på en gång 🙂 Tror det är maskrosår i år det är GULT.

Härliga dagar med nära och kära ♥♥♥Teatern.Tårtan.Stora L hennes farmor och hennes Magnus.Staketjobb.Oranie

Grillmäster nummer 1 .

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s