En härlig…..

Mors-dag och Pingsthelg har vi haft. Solen har öst sken över oss.Sonen har varit här för att denna gången hämta hem sina katter som vi har haft i 5 veckor.Han och Mäster har jobbat i trädgården och hunnit så mycket.Mäster är mycket glad åt sonen närvaro ,trevligt med sällskap och lättare att jobba när man är två. Jag är inte till så mycket nytta när det gäller tunga saker ,har för tillfället väldigt besvärligt med min axlar.Ont på nätterna vilket gör att man inte är så jättepigg när man sover lite dåligt.Men rödfärga och sköta växthuset fixar jag .Sen är det ju vanliga styrandet med ma tm.m. Men mina grabbar är bra på att hjälpa till även där.Fick en jättefin Morsdsagspresent av S en vattenslangsanordning som drar in sej själv när man använt den .Perfekt i och runt växthuset. Har önskat mej en sådan så den blev jag jätteglad för.

Det är ett väldigt flygande och matande och  pippande överallt i trädgården .Staren ,blåmesen,talgoxen,svartvita, flugsnapparen ,pilfinken,gråsparven och hornugglan har alla ungar nu och jobbar förbrillt på att hitta mat till sina pipande barn.Hornugglans ena unge föll  till marken här om dagen i sina försök att flyga .Men vi tror den klarde sej tillbaka till boet för när grannen skulle gå och hjälpa den så var den borta.Mamma uggla satt i ett av våra träd i går kväll och idag satt hon högst upp i tallen några meter bort.Mäktigt.Men naturligtvis ingen kamera innom räckhåll.

Det får bli en lånad bild.

Morsdagspresenten.

Tårtan.

I dag har mina tankar varit hos min fina ,snälla och underbara lilla Mamma.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Helg, Musik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En härlig…..

  1. irisnilsson skriver:

    Tack för kommentar, då vet jag ju att ni lever fortfarande 🙂 Det är flera som lagt av lite, det är tråkigt, jag vill ha lite att lääsa

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s