28 °

varmt i dag.Har precis varit ute och vattnat och det är en helt underbar kväll. Har jobbat i affären några timmar.På förmiddagen var jag till en fotspecialist som fotade mina dåliga fötter och det ska tillverkas ett par inlägg för att se om det kan hjälpa till att få mej lite gladare i fötterna. 😉 Hoppas att det ska bli bra.Lunch på golfrestaurangen tillsammans med M o C alltid lika roligt att träffa dessa vänner.

När vi kom hem så hade sonen gjort hamburgare så i dag har jag sluppit laga mat.Ska inte klaga för far och son är duktiga i köket och tar hand om matlagningen nästan var annan dag. Jag däremot har gjort macroner för första gången.Köpte äggvita på flaska för att slippa göra av med så mycket gulor när jag skulle göra Pavlova för ett tag sen. Allt gick inte åt så jag sökte på nätet efter kakor med bara äggvita då fann jag Macronreceptet.Lite kladdigt var det men sonen kom till unsättning och tog över spritsandet när jag muttrade” Det funkar inte ,jag får inte till det”.Dom blev faktiskt bra och goda med punchsmörkräm emellan.I receptet var det citornkräm men eftersom jag håller på och gör punchrulltårtor till svärsonens 60-årsdag så hade jag det klart så jag använde det för vi måste ju få provsmaka.Bildbevis kommer.

När H var här med töserna så bodde de i kökhuset så Husse med katter flyttade ner till oss i ”stora” huset.En dag undrade vi var Björne tagit vägen ,när vi kom in i sovrummet var det en kostig knöl under överkastet = Svart katt = Björne 😉

Sov gott ♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till 28 °

  1. povanorrkoping skriver:

    Det syns inte på bilden att det är en SVART katt, *fniss* Men visst är det roligt när katterna känner sig hemma.
    Jag var också hos fotspecialist nyligen. Blev skannad och inmatad i datorn, dvs fotsulorna så det gjorde inget. 😉 Får komma tillbaka i augusti och få nya fotbäddar. Har haft sådana i 8-10 år men nu gick jag till privat fotspec. på sjukhuset. Tidigare till en som jobbar ensam, och börjar bli till åren – ja, du vet hur det kan bli. Rätt vad det är går han väl i pension. Min läkare tyckte jag skulle byta, för här är det en hel avdelning med fot-människor. Det är ett elände med onda, olyckliga fötter och tår. Skönt att det finns något att göra åt det.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s