Nu får det vara…..

slutgrillat för i år har gjort rent grillen.Ska gno igenom gallret en gång till så det blir fint.Har även börjat att plocka undan dynor på en del av uteplatserna.Det är dags nu och det var så fint väder idag så det passade bra.Har gjort lite tomatsalsa för att använda lite av alla tomater. Till mat blev det kycklingvarps med grönsaker och ädelost.I går åt vi sushi dom hade i vår ICA-affär och det kunde jag inte motstå ,jättegott.

I fredags fick jag min födelsedagspresent i förväg .Vi var till De Geerhallen i Norrköping för att se och lyssna på min stora ”idol” Peter Johansson.Om ni minns salig Bigga så är Peter hennes kusinbarnbarn.Minns hur bra och gärna kära Bigga sjöng.Den släkten är så musikalisk.Svt sände en dokumentär för flera år sedan om st.Anna-sonen Peter när han återvände till Sverige efter att ha gjort braksuccé i London. När jag såg den så blev jag ”kär” en  jordnära  och superduktig kille med en en otrolig röst och scennärvaro,ångrar så att jag inte spelade in det programmet hade gärna velat se det igen.I fredags hette konserten Gretatest hits of rock & pop. Den här gången hade han med sej Tommy Nilsson och Nina Söderqwist och som alltid sin kusin Matilda .Vilka röster jag fick gåshud mer än en gång ska jag tala om.Super-super härligt.De Geer hallen var fullsatt han har många fans han fina Peter Johansson.

På vägen hem regnade det hela vägen jobbigt att köra men det gick bra trots att en stor räv korsade E22 ett tiotal meter framför oss. Men nåt som kunde ha gått käpprätt…var en stor vildsvinsgalt som stod i diket och när vi kommer så kliver han upp på vägrenen men hinner vända rumpan till då vi passerar med ca 2 dm tillgodo. Han var så stor så jag tittade in i rumpan på honom när vi passerade. Som tur var så körde Mäster sakta och när vi kör på kvällen så sitter vi båda och tittar ihärdigt så vi ska upptäcka vilt i tid.

PoK ♥

2 favoriter

Annonser
Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu får det vara…..

  1. Ninni skriver:

    Åh vilken härlig kväll ni må ha haft. Nina och Tommy är ju också så himla bra. Du vet väl att Nina kommer ifrån Alfta? 😉 Och Tommy bor i Färila (grannbyn till Järvsö). Och Peter har ju en suverän röst. Fin present du fick. Det är du värd.
    Kramen.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s