Klockan är……

kvart i fyra och det är svart ute. Jag har svårt med mörkret och vintern, förstår inte riktigt meningen med det. Men jag har fortsatt att vara i köket och det trivs jag med även om jag inte vet var jag har mina fötter. Igår kokade jag köttsoppa och gjorde kalops båda rätterna blev godkända och smakade bra .En plommonkaka gjorde jag igår och idag gjorde jag en ny sorts mjuk kaka med tranbär och hackad choklad i ej provsmakad men det låter iaf. gott den ska i frysen till jul. Har även gjort en annan ny kaka som är lite ”finare” mandelkaka med chokladkräm. Där delade vi på en och smakade och den var god. 🙂
Tvättkorgen är tom igen och allt manglat och undan plockat. Idag har Mäster en dust med snabeldraken för det är märkligt hur 2 personer som för det mesta rör sej i snigelfart kan åstadkomma så mycket damm och kladda ner hahahaha Snart Advent och Mästers bästa tid är här han älskar att belamra hela huset med ljusstakar och stjärnor och slingor av alla de slag . En sak är bra det blir ljust en sak är sämre elräkningen skjuter i höjden.
Har målat en domherre med de nya akvarellfärgerna inte som vanliga akvarell i kakform men kul att prova nåt nytt.
Har inte bloggat på så länge så jag glömt det mesta men efter lite ledsagning av Ninni och lite pustande och stönade så har jag fått ordning på recepten igen. Jag gjorde nåt tokigt från början så allt blev en ända röra.;-)

Kram o Puss ♥

2013-11-20 11.20.10

Recept finns under fikabröd.

2013-11-19 17.39.22

Min idol.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Klockan är……

  1. irisnilsson skriver:

    Milda makter var har du nu fått din energi ifrån, jag har bara en dålig dag idag, inget blir som jag vill så nu stänger jag och drömmer om trasig kaka bl..a Vissa dagar är väl såna!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s