Jaha….

så var det med mina föressatser att försöka blogga om min dag . Men det blir mer som att blogga om min vecka. Jag var ju och lämnade mitt kaffebröd till julförsäljningen som Bistånd Östeuropa hade i lördags. Jag fick gå in lite före för att slippa gå i alla människors bacilusker eftersom jag ff ska försöka undvika magsjuka och förkylningar. Köpte två lucialinnen till småtjejerna (åh om jag ändå bodde nära så jag hade kunnat gått o se dom på dagis på Lucia). Hittade även två muggar att fika Jul i två tidningar Allers Jul från dotterns år 1960 och en från sonens är 1971 . Himla kul att läsa i dom och se alla annonser.
Efter besöket i affären så var vi bjudna på kaffe hos vännerna MoC jättegoda mackor räkor på en och ägg o ansjovis på en, så gott. Där blev vi sittandes till kl tre. Tiden går fort när man har trevligt.
Idag var det dags för varanprov det ligger bra även denna gång så det blir tre v. till nästa gäng. Mäster var upp hos vår husläkare och tog sina årliga prover, där får vi väl svar nästa vecka.
Igår plockade han fram alla ljusstakarna och stjärnorna det är något han gillar, men inte tända förens fredagkväll. DÅ blir det ljus i huset och elräkningen stiger hihihihi.
Från det ena till det andra så är särskrivning ett mycket stor problem i vårt land. Jag förstår inte hur det kommer sig , är det någon som kan ge en förklaring. En av de värsta såg jag idag, man blir förvånad att det inte finns någon korrekturläsning längre så man kunde ha upptäckt detta.
1294286_10151874375634585_192410426_o

Lite att skratta åt!

Sov gott ♥

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s