Strålande sol……

även idag. Så skönt. Hela morgon och förmiddagen gick åt att flåsa , vissa dagar är värre än andra att komma igång. Jättesvårt med andningen efter propparna. Men sen när jag väl kommer igång så känns det riktigt skapligt, bortsett från fötterna förstås. ”Hemma” i stan är de ff sjuka i lunginflammation och en förskräcklig hosta. Tror de är inne på 5;te veckan. Så jobbigt för dem får inte sova och kan definitivt inte jobba. Hoppas det vänder snart.
Idag har min käre lilla L namnsdag. Ja ,ja liten och liten är väl att ta i snart i fatt sin far. Stora L har adventspyntat egna lägenheten för första gången. Det går för fort. Som jag har sagt åtskilliga gånger ”vart tar tiden vägen”.
Har varit och besökt mannen jag är godeman för .Köpte blommor fikabröd och lite godis. Han önskar sej julgardiner med tomtar på så det ska det bli. De andra små damerna får jag besöka en efter en med början på fredag.
Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Lite telefonsamtal och lite pappersjobb. Sen mest lat. Mäster gjorde rotmos till middag och så hade vi kvar av vår egengjorda lammkorv. De va gott. Aptiten har jag iaf. fått tillbaka.

Sov gott ♥

Skönsång!

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s