1:sta Advent….

är det i morgon. NU går det undan fram till jul. Hoppas det milda vädret håller i sej. Klart att alla barn vill har det ska vara snö till jul MEN det har jag växt ifrån.
Idag har jag varit jätteduktig om jag får säga det själv. Killar gick ut och jobbad3e med att såga ner ett par träd som dött och sen var det en del elko0ntakter som skulle bytas. Så till lunch gjorde jag broccoli & ost soppa med varma mackor med parmesanost, det satt fint efter att varit ute i kylan i ett par timmar. Nästa omgång ute var att såga stammarna i bitar och dela dom med vedklyven kalla och lite frusna igen så fick de glögg och pepparkakor med ädelost. Vid 5 gick jag in i kökshuset och lagade den utlovade middagen kvart i sju var jag färdig och tänk att dom åt så dom nästan sprack, ja så gott blev det . Därför är jag stolt och glad över mej själv för att jag fixa det och orkade men nu är fötterna helt i olag.
Nu har vi tittat på Downton Abbey trevlig serie , men man har lite svårt att förstå hur det var med dessa klasskillnader som var förr, men som sagt trevligt att följa.
Nu slutar jag med att önska en fin 1:sta Advent

OBS GLÖM EJ ATT SLÄCKA STEARINLJUSEN NÄR NI LÄMNAR RUMMET OBS

2013-11-30 18.18.32

2013-11-30 18.30.07

2013-11-30 18.51.56

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s