Är så glad……

över denna milda vinter. Två år i rad har vi haft förfärliga vintrar massor med snö som kom tidigt och stannade länge. Min önskan är nu att även februari ska bli snöfattig om det är lite kyligt gör inget bara vi slipper snön.
Idag har jag manglat ,när jag stod där så kom jag att tänka på att jag inte kunnat tvätta och mangla på över ett halvt år och då kände jag bara YES jag är här igen, lycklig.
Fick ett brev från pensionsmyndigheten idag det första man ser är :NU SÄNKER VI DIN PENSION . Om du har bostadstillägg så ökar det när pensionen sänks, JAHA men den som inte har det då? Allt i min närhet ökar läkare medicin tandläkare frissan maten ALLT så har dom mage att sänka pensionen. Hur ska det gå ihop? INGEN…. vem det än är som sitter vid makten har någon verklighetsförankring och det är skandal. Blir det maktskifte ja då ska allt börjas om igen. Vem det än är som ska bestämma så gör dom det för sitt eget bästa och tycke och smak. En ska till, dom kommer aldrig att behöva leva på en vanlig sketen ”folkpension”. Därför kan dom aldrig veta hur det känns.

Nu önskar jag eder en god natt ♥

Dinah Shore ♥
Fin!

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., När jag är ilsken!. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s