Hemma igen…….

efter att ha varit i civilisationen i nästan 2 veckor. Började med att åka till bästa sonen och fira hans födelsedag. Stannade i 5 dar och det var så mysigt vi firade med C;s underbara fiskgryta och kaffe och tårta . Jättegott. Drog vidare för att landa hos finaste dotter och där firade vi Lilla L som nu fyllde 16 år. Började med att gå på innebandymatch och heja fram hans lag till seger med 6-4 mot Linköping. Så himla kul .Är ju några år (hum) sedan man var fotbollsförälder och åkte med sonen och hans lag till matcher och hejade .Han spelade fotboll mellan 5 år och upp till 17 år så det blev en del hejade. Åh vilka, tider så mycket roligt vi hade.
Avslutade 16-årsfirandet med att äta ute, blev sushi och grillade räkor mycket gott. Sen hem och fika med tårta . Var underbart att bli ompysslad av barn o barnbarn i nästan 2 veckor. Längtar redan efter dom alla.
Väl hemma väntade snön. Så nu sitter man här igen med snön vinande runt knutarna och som lägger sej i drivor runt huset . Inte min grej liksom.
Nu är det bara några få bankutdrag som fattas sen så ska jag kunna avsluta mina redovisningar. Sen ska jag måla tomtar 🙂
Tack mina allra underbaraste barn ,barnbarn och måg för denna gången. ♥

Lite kul med katter!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s