Blå himmel…..

fick vi se idag och solen med faktiskt ,så härligt. Hade tid hos frissan halv tolv hon klippte det riktigt kort för att det ska komma igång och växa jämnare. Man kan iaf. säga att denna frisyren är lättskött , behövs inga papiljotter :-)Hade lite tid över så vi gick i 2 av antik& kuriosa det finns mycket sånt men vilka priser. Så där blev det bara att titta.
Vi skulle sedan till lilla damen i Edsbruk för att lämna av varor jag handlat och där blev det kaffe med winersemla .Om det var gott? JA !
Nu behövs det lite god energi och djurvänliga tankar för ”svarta katten” sonens Björne är sjuk. Vet. har inte kunnat sagt vad felet är men han hade en teori om att det kan vara diabetes. Får bli fler undersökningar antar jag för att fastställa vad som kan göras. Alltid trist när ens kära husdjur mår dåligt. Men vi hoppas det ska fixa till sej.
En skön lördagskväll med lite kex och en liten burk kantarellost och ett glas vitt. Mycket längesedan ska jag påpeka ett halvt glas blev det ju faktiskt i Södertälje förrförra helgen men innan dess ojoj ett år minst.
Nu är det sovdags kramar om er alla och en var.

Liten låt från förr , som jag gillar.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s