Tvättade stödstrumpor…….

och fina fötter måste det vara i morgon för då är det inbokat ett besök hos sjukgymnasten för mätning av fötter och ben. Eftersom det plockades bort ett antal Lymfer vid operationen så ska det kollas så jag inte svullnar. Brukar ta 2 timmar så det gäller att inte vara hungrig eller kissnödig 🙂 Det märkliga är ju att båda delarna brukar inträffa när man minst vill ha det. Sen är det varanprov som ska tas det är en månad sen sist ,det är ju inte klok vad tiden går fort. Det provet har hållit sej förvånansvärt jämt och stabilt vet de som har fått gått ibl. flera gånger i veckan för att det är svårt att få det jämt. Så det är jag tacksam för är ju lite långt att åka tio mil för att ta ett blodprov , men så är det når gubbarna i kommun och landsting får bestämma de som inte har någon som helst verklighetsförankring. De behöver ju inte heller ha det eftersom de aldrig behöver tänka på sådana saker .
Idag har jag städat och möblerat om i linneskåpet och hör och häpna dammsugit huset för första gången på över ett halvt år. Vet en som är glad att slippa att göra det 🙂
I går bakade jag en citronkaka recept ur nya tidningen. Har inte smakat ska ha med det till dottra. Så den är förpassad till frysen. Köttgryta på 1 ½ kg högrev, fick stå på järnspisen och koka i 1 ½ timme blev så mört och gott.
Fick en länk av C där det bakas en tårta var himla kul att se när proffs bakar.

https://www.youtube.com/watch?v=izpubI4Txhw

Och här är min citronkaka 😉
2014-02-09 15.57.37

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s