Jodå jag…..

gjorde det jag hade lovat mej själv att göra idag. Bakade mazariner och syltkakor och en pekannötkaka sockerfri.Tog nästan hela dagen men det blir ju så när man måste sätta sej en liten stund nu och då. Men jag älskar att baka det är så kul och ha lite i frysen till ev. kaffegäster.

Till middag blev det vitkålstuvning med rester av köttbullarna.Det va gott det med.Tycker jag är hungrig jämt så gott med mat efter att ha mått illa och inte velat äta på nästan ett år när jag var sjuk så har det gånga året varit åt andra hållet ist. vill ha mat och allt är gott. Aldrig är man nöjd men hellre tjock och frisk (skapligt iaf) än sjuk och och inte kunna äta.

Ikväll är det den stora kvällen som alla talar om men som jag inte har intresserat mej för de senaste 10-12 åren. Det de hängivna kallar Mello.Men var och en blir ju salig på sin tro.Jag skriver blogg ist och sen ska jag måla guldkant på tårtfatets fot.

Mäster har tvättat bilen den var så himla dammig för vägverket skrapade av all asfalt  i höstas sen har det sått så hela vintern och nu när det har torkat upp så är det så dammigt så kommer det en bil när man går till brevlådan så blir man helt blästrad.På skylten står det att arbetet med vägbeläggningen ska börja våren -15 så de kan gärna få börja nu.

Önskar en en trevlig fortsättning på denna lördagsafton. ❤

Vänner skaffar man inte dem förtjänar man.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s