En vanlig dag…..

i en vanlig människas liv en vanlig måndag i ett ovanligt land. Ovanligt kanske det inte är men i min värld är det en värld som skulle kunna vara ett underbart land att leva i men där våldtäktsmän går fria där åldringar rånas i sina hem där vapen förekommer dagligen där det råder knivförbud på allmän plats men där människor knivskär varandra dagligen.Låter jag pessimistisk ja men då är jag väl det men så är det och jag tycker det är hemskt.Vore skillnad om politiker och framförallt media kunde bete sej sakligt om politiker kunde styra vårt land baserat på sunt förnuft och där media kunde skriva om bra saker som och inte framhäva kändisar som helgon hur mycket de än super o knarkar så tar media dem till sitt hjärta och ger dem TV-program och utrymme i tidningar. Det värsta är att man kan inte tro på någonting som kvällsblaskorna och veckotidningarna skriver lögnaktiga artiklar och fejkade foton .Jag undrar i mitt stilla sinne vad det ger för signaler…. Tack vet jag vanligt folk som ff känner empati och har etik som rättesnöre.Folk som sprider värme och godhet.Tack och lov känner jag många sådana själar.

På tal om tidningar så står det med stora bokstäver idag:” Carola har fått diagnos ” Nej tänker man ju då inte hon också och ser framför sej artikeln om hur hon drabbats av samma hemskhet som jag själv MEN hon är förkyld. Förstår ni då vad jag menar ? Vet inte om man ska skratta eller gråta.

Förövrigt så gjorde jag rulltårte-bakelser och och åkte till boendet till min huvudman och önskade Glad Påsk det blev fika och en trevlig pratstund. Mulenn förmiddag solig eftermiddag och till middag stekt fläsk med löksås.
Så nu har jag retat upp en del och även berättat hur min dag har varit. Inte så mycket som skett men ibl är det lika bra 🙂

CCR tillhör gångna tider och är en mina  favoriter.

Annonser
Det här inlägget postades i Bloggat, Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s