Men oj…..

så slarvigt av mej att glömma bort att blogga.I lördags tog vi en tripp till stan för att kolla på auktionsbyrån och även handla det sista till påsken.Hemma igen var  vi så trötta så det blev  en kväll med lite målning och Tv-tittande .Jag gillar ”Inte bättre än en 5-klassare” det är så konstigt att så många kunniga människor inte kan det som barnen kan. Men antagligen är det så att man får totalt hjärnsläpp när man står där och letar i hjärnans alla vrår efter ett svar som man borde kunna. Men lite trevligt och underhållande samtidigt som man testar sina egna kunskaper.

I fredags så var det riktigt skönt ute så jag kunde stå ute och plantera om alla gurkplantorna i större krukor. Tomatplantorna blir nog lagom att plantera om efter påsk.Alla frön utom oregano och timjan har tagit sej bra.Kommer inte ihåg om kryddväxterna tar lite längre tid på sej kommer det inget så får jag göra om .Potatisen är lagt på förgroning.

Idag var det auktion och jag skulle hålla koll på en liten byrå som jag tycker skulle ha passat i hallen MEN glömde bort tiden och hamnade vid målarbordet istället.Klantigt ,ja, men det var väl inte meningen att jag skulle ha den. Hum!

Sonen som skulle ha kommit i lördags blev inte pigg så han sköt på resan och åker ner i morgon bitti istället.Blir härligt att få ha honom och alla de andra här.

Det här med sommar och vinter tid stökar till det för mej nu är kl snart halv tre och ingen sömn infinner sej,  men så blev det ju en blogg istället.Idag har det regnat småspik och blåst så det blev en innedag.

Nu kommer jag inte på något mera så hoppas ni sover riktigt gott och vaknar upp till en fantastisk härlig och bra dag 2015-03-30

Det här är Jennifer Grey som spelade i Dirty Dancing
hon var med i Usa Let´s Dance för något år sedan .Hon vann.
Så vackert.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s