Härliga tider….

igår kom finaste sonen vår med katten Åska.Mycket prat och lite hjälp vid datorn.Idag har vi förberätt sängplatserna till de andra som skulle komma.Kl 21,30 anlände 3 trallande jäntor stora barnbarnsflickan och de två småtjejerna Stora L hämtades upp och sen ställdes kosan mot Skavsta flygplats där släppte de av mamma o pappa till flickorna sen tog de bilen hit till oss Så nu har vi pussats o kramats och ätit lite så på med pyjamasen och nu är de i säng.S o L är fantatsiska med barnen ordnar och pysslar på alla sätt så de ska känna sej trygga och till mods första gången ifrån föräldrarna. Som vi hoppas har några fina dagar i Rom.

Idag var det bra väder igen efter gårdagens regnande.Så nu är hammocken på plats all dynor utburna ur friggen och i dynlådorna första visippan funnen så nu är det vår vad en termometern visar. 🙂

Starade en Facebook-grupp igår där jag har grejer som vill byta ägare för en ganska billig penning. Kolla om du hittar nåt som tilltalar dej. Begagnat och lite nytt heter gruppen. Skickar mot billigaste portot om du bor utsocknes.

Fick ett nytt uppdrag som godman. Har haft 5 st som mest men förra året var ett sorgligt år 3 st avled av ålder ska väl tilläggas ,så det var kul att få nytt förtoende av överförmyndarnämnden i V-vik.

Sov gott ❤

Linnéa

2ede973243f111e3aff022000a1f90b2_8

Elisa o Nicki

2014-11-02 18.25.08

Katten Åska .Husse ville inte vara med på bild. 😉

IMG_7021

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s