Nu är jag…..

här igen efter ett litet uppehåll. Har ju haft gäster min bästa väninna och hennes man från Hälsingland har förgyllt våra dagar. M är så bra på att se när jag inte orkar eller inte kan så det har inte varit något jobbigt alls. Hade gjort köttgryta till de kom och det uppskattades . På söndagen åt vi surströmming det är ett måste när vi träffas. I måndags åkte vi stan och gick i affärer som Rusta Biltema Jula m.m. sånt som inte Hudiksvall har ännu. Så det blev lite shopping. Jag satt kvar i bilen ibl. Eftersom jag inte är så jätteduktig på att gå i affärer  Sen åkte vi en sväng och visade upp V-vik. Sen har vi pratat och pratat och pratat. En eftermiddag ägnade vi åt att sitta framför datorn och jag visade på you-tube hur mycket det finns att se och lära. M är inte bevandrade i datorvärlden så det var mycket som skulle kollas på. Vi tittade mycket på akrylmålning, oj så mycket fint det finns. Tänk om man kunde!!
Igår var det sjukgymnast på agendan .Mätning av ben för nya stödstrumpor. Var och köpte växthuset får se när Mäster fåt tid och lust att montera.
Nu har det satt fart i växtligheten vill jag lova. Björken har musöron så idag har jag klippt rosorna. Stjärnmagnolian blommar för fullt och praktmagnolian har stora knoppar. Läckert!
Så det var lite uppdatering.

Blir så fint så man vill väl inte gå in och ”skita” ner i nya verkstaden 🙂

IMG_0778

Paj i morgon när det är fredag.

IMG_0764

Vackra minivioler.

IMG_0756

Jordgubbslådorna.

IMG_0763

Stjärnmagnolian.

IMG_0776

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s