Nu blev….

det en dag överhoppad. Men det är ju inte så väldigt mycket att berätta. I går var det en strålande dag så jag var ute och fortsatt klippa lite rosor. Växthuset kräver lite omvårdnad och med min snigelfart så tar det ett tag.NU är snart allt omplanterat i större krukor. Det som är kvar är peperoni och röd chili båda dessa växter så långsamt så där krävs det lite extra tålamod. Jag har ju fosterbarn också, alltså plantor jag drivit upp till kära grannarna och de måste jag ju hålla vid liv tills de flyttar hemifrån nästa vecka.  På en av de plantorna är det redan fyra blommor och 2 gurkämne. Hoppas växtkraften håller i sej så de får riktigt stora fina skördar.
Idag har jag bakat för det kommer kärt besök till Valborg. Sonen med katten Åska och så kommer småtjejerna med mamma. Då vill jag gärna ha lite gott till fikat. Det som fanns i frysen tog slut när vi hade gäster förra veckan och det var meningen också för jag gillar att baka. Fötterna är inte så glada åt mina påhitt att stå i köket någon längre tid men det finns ju stolar  Blev Stockolmskakor och mazarinkaka. I morgon tror jag att jag ska göra biskvier.
Lets Dance finalen avlöpte som jag önskade. Programet ska enligt reglerna premiera den personen som gör störst framsteg och lär sej mest under 10 veckor och då fanns det ingen annan vinnare än Ingemar. För vilken skillnad från första dansen till igår vilken förvandling i går fick vi se glad och pratsam och dansant kille som öppet erkände att den personliga förvandlingen var det största sen att han med Cissis hjälp lärde sej att dansa var ett plus.
Grattis Stenmark du var den enda vinnaren i denna omgång jag blir alldeles rörd.

Vad betyder namnet Ingemar:
Nordiskt (germanskt) namn, sammansatt av gudanamnet Ing och ett ord med bet. ’berömd’.

images

NU

ladda ned

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Let´s Dance. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s