Jodå det……

blev biskvier gjorda idag.Sen hittade jag faktiskt en låda jordgubbar i frysen också så det blev en burk sylt till E och N som gillar det på macka. Sånt får man äta när man är på torpet hos ” mormor o morfar”
Har även varit lite behjälplig med att få ihop en kattbur så Åska kan få gå ut lite när han kommer på besök. När han och husse sover i stugan så finns det redan en stor fin bur utanför fönstret så han kan sitta o ”gläfsa” åt fåglarna. 🙂 Men när stugan bebos av tjejerna med mamma så bor sonen och kissen i vardagsrummet då fixade vi till så han även kan få gå ut lite här också.
Bäddat rent i sängarna och Mäster dammsög o torkade golvet. Här hjälps vi åt med sådana saker när torparkäringen inte orkar så himla mycket själv. Vissa dagar går det jättebra och andra dagar går det sisådär.
Gräset det växer så nu är det dags att trimma klipparen ,får se i morgon hur vädret är sen får vi även se hur mina fötter ställer sej till att gå runt tomten med maskinen .Ganska mycket att klippa så jag brukar få ta det i 2 omgångar. Idag har det varit varmt och skönt. Nästan lite sommar 🙂 Krassen är utplanterad utmed väggen på lekstugan så nu får det inte bli frost.
ick önskemål om att försöka måla den vita katten igen.Så det blev gårdagens jobb.Denna gången gick det bättre så nu hoppas jag att Ninna blir nöjd med den. 🙂

IMG_0792

Denna är bra 🙂

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Humor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s