Tro´t eller ej…….

nu har jag glömt igen eller rättare sagt inte haft ”tid” 😉 I måndags blev det staden och handling inför kommande helg . Vi försöker att handla ekologiskt i den mån det går och priset är överkomligt. Sen kommer vi till kött där vill vi handla svenskt och vi brukar inte pruta på det utan det får kosta lite mer men varför är det så? Det är ju så konstigt tycker jag att dansk fläskfilé kostar 46,90 på extrapris medan svensk kostar 135 kr och blir man då 4 vuxna och två barn så går det åt 2 st alltså ,och där går smärtgränsen så vid dessa tillfällen blir det tyvärr dansk .Det är ju inte vettigt att det ska vara billigare att ta kött från tex Nya Zeeland Irland Brasilien eller Danmark med långa dyra frakter med båt flyg och långtradare när vi har ett så fint rent och bra land att djurbestånd i.Sen ska vi ju inte tala om miljön med allt detta fraktande. Märkligt på min ära. Sen ska de höja bensin och diesel för oss småförbrukare NEJ gör något åt det som verkligen skitar ner.
Mäster har börjat med växthuset,så för att visa min tacksamhet så bjöd jag honom på egenkomponerade smörrebröd och det föll i smaken ska jag säga 🙂
Igår var det mangel och ta-hand-om-tvätten-dag.Ställt undan alla blommor för kissen som kommer ÄTER upp mina växter  tagit fram kattens alla attiraljer så han har det riktigt mysigt när han kommer. Alla leksaker framplockade till småtjejerna och sängkläder framtaget så nu kan de komma .Ska bli så härligt att ha dem här några dagar .Hoppas på skapligt väder.

Önskar er alla en fin Valborg/Första Maj!

imagesca6zi7k5

Västerviks manskör

Mackor!
IMG_0833

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s