Den här……

danstävlingen som är på TV är inte kul. Starke mannen dansade så illa men fick vara kvar Annan dansade bättre än både Arja och Magnus men åkte ut. Här gör de gamla flosklerna sej påminda, hon är ju lite tjock och då är man inget värd, kan inget, förstår inget, och är ingenting att ha. Så har det varit sen 40 -talet och pågår fortfarande. Är man tjock så har man dålig självdisciplin ,man har sej själv att skylla (även om det finns sjukdom bakom)att man ser ut som man gör ,man är lite korkad och man är inte vacker. Tänk bara på hur du själv säger ibl. ”Men va du är smal va snygg du är ” Eller hur? Så det drabbade Anna i kväll fick högre poäng av domarna är både Magnus och Arja men svenska folket visade sin mobbningskraft. Fr.o.m. nu så ska jag sluta titta på dessa utröstningsprogram för jag mår inte bra av det. Så nu var det bestämt och jag har fått gnälla av mej.
Mäster har gjort storverk idag han har gjort färdigt växthuset jag har hjälpt till lite och läst bruksanvisningarna och skruvat lite och hållit i lite. Teamwork!
Lagt in gurkburk nummer två. Satt ny sallad den första är snart slut. Sen allt det vanliga. Så har en vecka till försvunnit ,det går undan värre.
Syrenerna står i sin fagraste blom. Den sorten vi har härstammar från Södertälje Mästers morfar tog med sej en planta på 30-talet .Han bodde innan klaffbron och vi har sett för några år sedan samma sort där. Den är lite speciell ljust lila och väldigt vacker. Ska foto i morgon och visa er.

Önskar en en fin Pingst ❤

09

PINGST, Oskar Lindberg – SVENSKA KAMMARKÖREN

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Helg, Let´s Dance, Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s