Sprang på……

ekologiska apelsiner till det bra priset av 10 kr kg då kunde jag bara inte låta bli att göra några burkar apelsinmarmelad. 3 burkar blev det , gillar jag 🙂 Gjorde även en liten sats rabarbersaft , valde receptet som Leila gör. Det är ingen riktig saft utan mer som en drink man blandar 50/50 saft och vatten. Den blev god så det kan man göra flera gånger. Rabarberchutneyn provade vi idag trodde det skulle vara lite sting i den med både ingefära och chili men det var det inte. Ska göra den en gång till och då ska jag behålla fröna med från chilin så kanske det blir lite mera smak.
En otroligt härlig sommardag idag 26 ° Mäster har klippt hela gräsmattan det behövdes igen, tydligen en gång i veckan nu .Så mycket mer än detta har jag inte hunnit idag.
I morgon är det vardag igen ” på min tid ” var denna dagen röd alltså helgdag ,men det blev ändring på det när vi skulle ha en Nationaldag som blev röd .Så i morgon är det som vanligt igen. I och för sig så gör vi pensionärer inte så stor åthäva av att det är vardag eller helgdag det bir så när man bor på landet. Inga söndagsmiddagar med barn o barnbarn och inget gå i kyrkan. Det går inte här iaf. för i denna kyrkan finns det ingen aktivitet. Vad är det som händer kyrkorna läggs ner och landet är nerlusat av folk som slår ihjäl varandra och rånar åldringar i sina hem ,lite olustigt är det allt.

Önskar er en god natts sömn.

Orgeln i Loftahammars kyrka

images

Loftahammars kyrka.

ladda ned

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s