Sommaren gör att………

jag inte hinner med bloggandet.Ska försöka mej på en resumé. Den 5 juni var vi bjudna till kära dottern som ville bjuda oss på bröllopsmiddag. Orsaken var att vi firade smaragdbröllop alltså 55 år i varandras tjänst Mäster och jag. Blev en underbar dag med brunchbuffé på Sundby Gård. Alla våra kära familjemedlemar var på plats och vi hade så mysigt kära extradottern höll ett litet tal och överlämnade en härlig present från alla. Ett presentkort på trerätters middag på Operakällaren med vin till maten. Ingen dålig present alltså. Stor bukett röda rosor och en med rosa fick vi också. Vilken dag TACK underbara inblandade kommer jag aldrig att glömma.
När vi ändå var uppe i huvudstaden så var vi och kollade på bil som sonen tipsat oss om. Efter provkörning så bestämde vi oss. Det blev en Peugeot automat så nu kan jag också köra bil igen. Jag kunde ju inte köra manuell längre eftersom jag inte kunde använda vänsterfoten fullt ut.Så nu är jag sååå glad att jag får ut och köra igen.
Vi blev inte så länge där uppe eftersom jag har växthuset som måste skötas med vattning osv så vi for hem på måndagsmorgonen när vi varit och bytt bil.
Några veckor vanligt blev det sen kom bäste sonen och hade långledigt över midsommar. Så härligt att se att han trivs så bra här. Några till som trivs är småtjejerna de kom på torsdagen tillsammans med mamma och pappa. Morfar hade köpt en badbassäng och trots vädret så badade de varje dag verkade inte frysa det minsta men det är klart de springer ju fram och tillbaka hela tiden. På torsdagseftermiddagen så firade vi Lilla Prinsessan Nickis treårsdag båda fick likadana paket för jag tycker att små barn sak inte behöva känna sej avundsjuka. Så det kommer att bli lika när Elisa fyller år i augusti. Båda får paket. Nöjda blev de tror jag iaf. Nicki fick ett kort på en prinsessa och när hon skulle ”läsa” på kortet så stod det ”till mej vi älskar dej” Söta unge ! Elisa är ju så förtjust i Spindelmannen så det blev ett kort med den figuren på. Elisa älskar att vara med Morfar i verkstaden där hon fick prova på att såga och spika och borra. Såg inte till henne på flera timmar. Så det får bli lite verktyg till födelsedagen.
Midsommar bjöd ju på regnskurar mest hela tiden men lite uppehåll så vi kunde grilla en dag och midsommarstång blev det också även om det blev ett hastverk mellan regnet. En krans till Nicki fick jag ihop men Elisa ville inte ha någon.
Nu är det tomt igen ingen son till frukosten och ingen katt i garderoben och regnet det har skvalat hela dagen.
Har skördat 5 kg västeråsgurka och tio slanggurkor har delat med mej till några.
Hoppas på lite bättre väder i morgon.
Här följer en bildkavalkad för den som är intresserad.

IMG_0187

IMG_0182

IMG_0183

IMG_0178

IMG_1231

IMG_1239

IMG_1203

IMG_0193

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s