Jaha nu har

det gått några dagar igen. Lördagen gick åt till att städa för på söndagen hade vi middagsgäster. Det blev oxrullader med tillbehör och enligt önskemål blev det Tiramisu. Den manliga delen av gästerna behövde hjälp med ett datorproblem det brukar vara jag som får hjälpa honom med det och för det mesta så klurar jag ut det, men denna gången var det tji. Dottern deras gifte sej i midsomras och en av vännerna hade filmat. Han har en Mac-dator och ny filmkamera så kombon där gjorde att det inte gick att se filmen i C;s lapptopp. Men nu är jag ju begåvad med en son som är vansinnigt duktig på datorer samt att han har hjärtat på rätt ställe så han fixade till det genom att ge fjärrhjälp till min dator som jag sedan kunde föra vidare till lapptoppen. Så sen fick vi se bröllopet utan mankemang. Tack käre son för att du alltid ställer upp ❤
Idag var vi på försenad födelsedagsuppvaktning blommorna tillsammans med en lott (som inbringade den fantastiska vinsten av 30 kr )skickade jag i lördags och idag blev presenten ett kilo västeråsgurkor. Vi blev bjudna på ostpaj och smultrontårta det var smarrigt.
Efter detta så blev det då äntligen av att åka till byggaffären för att införskaffa omtalade läkten till förrådstaket. Var även in på Karlsson och köpte lite kläder till småtjejerna kunde ju inte låta bli när det var rea.
Nu är det sovdags.

PS är så nöjd men nya bilen DS

Förrätten
IMG_1284

Efterrätten (det är kakao uppepå som gör att det ser ut som en bränd kaka hahaha)
IMG_1288

Vår fantastiska Clematis.
IMG_1289

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s