Nu är det kväller …..

igen och denna dagen har gått till historien. Tidig uppe för en hel dag i staden. Hade 3 möten att klara av samt kolla på en cykel till Elisa som hon kan ha här och kava runt på. Lillasyster i den familjen fyllde 4 år .Tänk det är 4 är sedan Mamman ringde ,vi var i stan och handlade och satt i bilen på väg hem. Det var några dagar innan beräknad födsel, ”Hej vad kul ringer du ,vi är i stan och jag har gjort det och det och  nu är vi på väg hem bla.bla.bla tjattrade jag på och vad gör ni då ? Hallå morsan jag håller faktiskt på att föda barn här om du vill veta. Ha hahaha så fick vi då veta att en prinsessa kommit till världen och hon skulle heta Nicki. Tyvärr bor vi lite för långt bort för att åka och fira men det ska vi ta igen i Midsommar när de kommer hit.
Idag på vägen hem så ringer barnbarnspojken ”Hej mommo jag har hittat en kostym på loppis som jag gärna vill köpa kan jag ta det av mina sparpengar hos dej?” Eter lite dividerande och efter att jag pratat med flickvännen och frågat om det verkligen var något att ha (hon tyckte det) så lovade jag honom att han skulle få den av oss i sommarlovspresent. Så då får storasyster motsvarande för jag vill alltid vara rättvis mellan dem.
Mäster har haft bekymmer med jordfräsen men idag fick han hjälp på maskinfirman så i morgon blir det spännande och se om han får fart på det gamla skrället. Jag håller tummarna. J
Var även på ”min affär” och köpte kläder till min nya huvudman .Det finns så fina begagnade kläder och när kassan är skral så är det bar att kunna hjälpa henne att få lite  fräscht även om det inte är nytt precis .Så på söndag ska jag åka dit med det och hoppas jag valt nåt som hon gillar.

Nu sovdags kära vänner!
Ps . måste få berätta om min cyberkompis sen 7 år tillbaka den unga tjejen jag berättade om häromdagen som for till USA och pluggade idag tog hon sin examen med full pott i betyg .Så bra jobbat. GRATTIS Lina! Ds.
13428499_10153942484444821_9150790806917225423_n

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s