Den här midsommaren…..

går nog till historien som en av de varmaste. Idag har vi haft 31° Blir inte mycket gjort men det gör ju ingenting det är ju helgdag.
Idag har badbassängen utnyttjats mest hela dagen. Tjejerna har varit mer blöta än torra, skönt i värmen att ha en morfar o en S som ställer upp och fixar så det finns tempererat vatten i bassängen. Vattenslangen låg utdragen i sin fulla längd och det tog inte lång stund fören den var görvarm och färdig att fylla bassängen med. Ett par vändor så var det till belåtenhet. Lagom mycket och lagom ljummet.
Till lunch blev det rester vilket inte gjorde ungarna nåt eftersom prinskorv och köttbullar är ju sååå gott. Vuxenfolket åt sill och det var sååå gott.
Fick en önska av H att gör räkbakelser efter ett recept hon hittat. Så det gjorde jag idag, men det var inte så himla skönt att stå i köket i värmen, men har man lovat så har man. De blev väldigt goda måste jag tillstå.
Middag blev grillning bäst att passa på när de är här för det blir inte av att grilla när det bara är vi två ensamma sen.
Härlig dag, som sagt går till historien för sin värme.

Något mer som går till historien är väl GB uttåg ur EU. Kan nog tycka att de gjorde rätt. Men det får vi väl se vad det lider.

Kram!!

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s