Underbara dagar……

tillsammans med Stora L och sonen. Pratat skrattat diskuterat och ätit gott. I går bjöd vi dem på Gamleby Hotell som serverar Mongolisk barbecue det var så mycket mat och jättegott. Innan tösen skulle åka hem idag så var vi på Birgitta Boden en affär med lite antikt lite kuriosa och lite loppis. Birgitta ägarinnan ska sluta tyvärr, men hon vill väl bli pensionär och ta det lite lugnt och det kan jag förstå.  Inger min granne från skogen kom och hämtade oss. Det var mycket billiga grejer så vi gjorde lite fynd alla tre.
Men först började L och jag dagen med att åka till Lena som jag köper grönsaker och ägg av. Ville skicka med lite smått och gott med L hem. Vill ju hjälpa en fattig student. 🙂 Så det blev rödbetor, gul och röd lök potatis, sallad, dill, persilja, gräslök och ägg allt kravodlat. Det är en förmån tycker jag att kunna handla så.
Soliga fina dagar fick hon här så även lite solbränna fick följa med hem.

Jag har lagt in cornichoner dotter C är lite tokig i det och nu hade jag så fina smågurkor så det blev 2 burkar. Hon sms: ade idag och frågade om jag hade några skor som jag inte använder för hon har en liten tant som kund som går omkring i trasiga vinterstövlar, så det blev en påse med skor med hem i L;s bil. Hoppas att något ska passa.
Två tomater har vi kunnat smaka som hade mognat. Tyvärr blir det varken vinbär eller krusbär i år. Krusbären har det varit några små odjur på och vinbären har nog torkat. Så blir det när man inte får vattna pga. vattningsförbud.

När L var ca 13 år så fick hon i uppdrag av Morfar att måla lite fint på toadörrarna, senast hon var här så sa hon att ”Nu får ni ta bort de där man får ju skämmas” Så nu ville hon måla om dem och Morfar fixade skivor som det blev nya motiv på denna gången. Hon är kreativ mitt barnbarn ❤

Slut för idag nu kommer bildbevisen 🙂

 

Här är L i varierande åldrar det sista är nu ,med en morbror som ALLTID ska ställa till sej på kort.Han ser ut som om ….ja jag vet inte vad…MEN jag ska få honom att vara ordentlig på ett kort så ni får se att han är normal hahahahaha

De förra målningarna på toadörrarna .I morgon kommer de som hon gjort nu.

Presenten jag fick av våra kaffegäster häromdgen. Fin va?

IMG_3711

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s