Högsommar dagar är det här ff.

På f.m. när jag gick in i växthuset så var det + 47° trots att alla dörrar och fönster var öppna. Blev lite bråttom med vattningen för att komma ut och hämta luft. Far och son har fixat lite med elledningar i nya verkstaden som förberett med diverse uträkningar för att sätta in ett fönster till i vardagsrummet för att få in lite mera ljus. Vi har hittat fina treglasfönster på vår kommuns återvinning. 500 kr är billigt för så fina fönster, så vi tycker nog att vi har fyndat.
På det här torpet så är köket den svalaste platsen när det är 30° varmt ute så jag förpassade mej dit och bakade pistagebullar och en vaniljkaka. Kakor och bullar i frysen var slut så det passade bra att få till lite fikabröd.
Var in på ICA en sväng i går kväll behövde Bregott och tänkte kolla om det fanns jordgubbar kvar och ja det fanns det, men 44,90 l är jag inte villig att ge. Så det fick vi stå över.
Har lyssnat på ett tal av Marcus Birro från 2014 års Europakonferensen i Uppsala. Ett mycket bra tal blev fast en hel timme för att lyssna. Han påminner så mycket om min Far när han predikade, samma glöd, samma trosvisshet, samma passion, samma lite kluriga humor, samma ärliga Gudsfruktan och tro på att Gud hör bön. Fantastiskt!

I morgon måste jag ta hand om tomater som börjar mogna alltmer. Brukar göra lite tomatsalsa och skära i bitar och frysa in. Jag har nog inte köpt nån burk med krossade tomater på säkert 4 år. Sen ska jag plocka av ett kilo och göra den fantastiskt goda marmeladen med ingefära.

Sov gott och puss o kram.

Finaste Åska

IMG_3686

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s