SOMMAR SOMMAR  SOMMAR……

 

I går var det av nöden tvunget att åka till staden. Vi pallrade oss ur sängarna  vid 7 för att komma iväg på morgonkvisten och för att kunna komma hem tidigt i den sköna sommaren. Men som vanligt så drog det ut på tiden och det blev en del åkande hit och dit. Så kl blev halv tre innan vi landade på torpet igen. Skulle lämna min huvudmans nycklar eftersom I har fått särskilt boende .Det saknades en nyckel så nu blir det ytterligare en utgift på ett par tusen kronor . Onödigt kan man tycka, men så var reglerna.
Samma lilla dam hade sparat mynt i en spargris och dessa skulle jag försöka få insatta på hennes bankkonto, men se det gick inte Nordea har ingen penninghantering här. Man kan ju undra vad man egentligen ska ha banker till. Man får ingen ränta på pengarna man lånar ut åt dem man får betala för att sätta in sina egna pengar på sitt eget konto på de bankkontor som har penninghantering och betala hutlösa summor för att betala en räkning. Nu har ju de flesta internetbank men jag var tvungen att betal nämnda dams räkningar innan jag fått igång internetbanken åt henne och det kostade 800 kr för 10 fakturor. Är det inte dags att rensa upp i bankträsket?
Willys fick ju besök naturligtvis. Fyllde på förråden lite. Handlar ibl. på vårt ICA i byn lite för att stödhandla och ibl. när det saknas något. Men prisskillnaden är enorm. Jag vet att vår lilla butik här inte kan ha de stora kvantiteterna som Willys kan ha MEN jag hade köpt nergörningtabletter till diskmaskinen här på ICA och fick betala 54,90 samma förpackning på Willys 42,90 ganska häftig skillnad.
Från det ena till det andra är det någon av er som läser bloggen sommhar tips hur man ska undvika att få kram i låren på natten ? Lider av det och det är så jobbigt och gör så ont ,skulle gärna vilja slippa det .
Nu ska mina fina tomater få vatten. Ha en bra dag var helst Du befinner dig eller vad helst Du ska göra denna tisdag.

PoK ❤

Påfågelöga på lavendel

IMG_3780

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till SOMMAR SOMMAR  SOMMAR……

  1. irisnilsson skriver:

    Kramp i benen… bananer eller magnesiumtabletter…

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s