Igår tog vi oss ……

friheten att ge oss ut på utflykt. Startade hemifrån vid halv tio-tiden med siktet inställt på Linköping. Hade köpt två Reijmyresaker av Lukas i hans Antik o Retrobutik. Trevlig liten affär med mycket roliga saker samt en trevlig innehavare. 🙂  Hittade även runda mått att ha när jag gör t.ex. tekakor eller sandwich, jag har letat sådana länge. Han hade ett rum innanför butiken där det låg lite huller o buller för han höll på att sortera grejer där. Vi fick gå in och titta och mina ögon vandrar över alla sakerna och fastnar på en kartong med ordet Grohe på och eftersom vi har kollat efter en ny köksblandare så förstod jag ju att det var en sådan. Vi bad att få titta på den, helt ny i sin förpackning hög kran och med diskmaskinavstängning på. Exakt vad vi ska ha. 500 kr vilket är mindre än en tredjedel av priset. Så det var ett fint fynd. När vi kom hem så monterade Mäster dit den på en gång och det blev så bra så.
Vidare till Finspång för att möta upp en kompis och hämta en fönsterlampa också den ett Rejimyrealster. Där passade vi på att äta lunch. Hittade en Cooprestaurang som hade lunchbuffé till det överkomliga priset av 69 kr. Gott var det också.
I augusti ska vi på Peter Johanssons sommarkonsert i S t Annas kyrka och när vi ändå var ute och åkte så tog vi en tur dit för att se var den låg så vi hittar dit.
När vi kom dit ut till S t Anna så började det dyka upp försäljningsskyltar vid nästan vartenda hus. Nej ,sa Mäster vad håller de på med ska alla flytta härifrån? Ja det var konstigt tyckte jag, men när vi hade passerat ett tjugotal skyltar så sa jag åt Mäster att stanna för jag tror att det är något annat på skyltarna än att husen är till salu, för det kan inte vara möjligt. Mycket riktigt så hade vi dragit fel slutsats. På skylten stod. Fiber till landsbygden. Hahaha… Så kan det gå. Vi fick iaf ett gott skratt.
Hemma igen kl. halv 5.
Tack min Mäster för en mycket trevlig dag.

Nu är det växthus och vattning som gäller.

Ha en fin dag kära bloggläsare både i USA och i Sverige  och övriga världen 😉

 

S t Anna Kyrka
IMG_3795

Kranen

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s